Santai kat pantai :)

Hai si comel dan si kacak ;)
wink wink . hee , dah . Tak nak bagi kisah sedih dah .Kali ni , entry tasya happy jer .  :face75:
Duduk duduk , dengar tasya berstory morry ni . hehe (macam la boleh dengar) .
Eh , dah lama tasya tak pergi pantai . It's so long a gooooooo .
Habis jer exam spm hari tu . Janji ngan kawan-2 nak keluar pergi pantai .Alaaa , biase .
"Kita hanya merancang , tuhan yang menentukan"
Rancangan banyak tak jadi .
Alhamdulillah , rancangan kami berjaya . Sekarang , dah banyak kali tasya pergi pantai ngan kawan kawan .
Happy giler lah ! Kawan tasya kan gila gila . blogger-emoticon.blogspot.com
eeee , best jugak lepak and bergosip sakan kat pantai ni .
Berbakul bakul dosa kami dapat sebab tertengok pasangan sedang berbunga bunga .
Dosa mengutuk . haha blogger-emoticon.blogspot.com
Okeh , lepas done lepak , perut pun dah di-isi dengan air nyior (kelapa) dan makanan kat situ .
Apa lagi kerja kami ? cer teka . cepat cepat . alaah . slow la korang . haha
KAMI BERPHOTOSHOOT LAA blogger-emoticon.blogspot.com
haha . Jadi model tak berbayar pulak kat pantai nih .
scrooll bawah . cepat cepat .

FIRST DAY LEPAKING 
comel nye diorang . haa , sape snap kan ? Tasya lah . haha

DAY TWO LEPAKING 
eh ? budak mana pulak ni . ok ok .Photoshoot bermula dengan SAYA !

auw auww . cik najwa mula bershootinggg . :cutesmile:

haha . cik ain dan cik najwa mula bergambor sakan .
Mereka cute sangad sangad . auww auww 

heuheu . push push , nak sampai dah kiss tasya tu . Tunggu yer najwa .
Hey girl , i love dis picture so badly
(when i do that , i think of my boy , flying kiss for u budak dungun)  blogger-emoticon.blogspot.com

Tengok la tuu , kami memang gila kamera lah :!:
haha , untuk disimpan buad kenangan . Masa mana boleh nak putar putar kan emoticon56

haha , macam macam gaya tasya buat . Taknak ambil jadi model lagi ke 
hikss . malu meowww !! Tasya suka jadi model tak berbayar nih .Boleh buat muka hodoh .:ghost:

uitt . Tengok la betapa comel nye kami . haha 

Kami berjaya menahan bunga bunga ni .Dating didepan kami dan buat kami cemburu :face4:
haha ! okeh , special for this two sweet couple blogger-emoticon.blogspot.com
credit for this sweet couple , sebab diorang driver kami . haha .
diorang sweet macam gula ! thanks korang .Moga kekal yer . amin .

That's is the end of my storry morry . Tak menarik ? it's okeh ! not yours story .Its MINEblogger-emoticon.blogspot.com
To sweet friends , bila kita nak lepak lepak lagi niii ??
blogger-emoticon.blogspot.com
Thanks sebab sudi membaca entry ni :face38:
p/s :: nak tengok gambar kecik tu besar sikit ?
:99:jer kat gambar tu yer . hehe . trimass .

♥ END . Thanks sudi baca celoteh tasya ヅ meow meow ◕‿◕

13 nota kaki si comel :):

  1. hye cik natasya thankz for being my first foollower kih3

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. heuww heuww . cam kenal gak cik eni niy^^

      Delete
  3. memang best if g jenjalan ngan kawn2 kan.. btw, cik tasya kita sangt comel =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. eyupp . best sangad^^ .haha .terima kasih .cik nad pum cun sangad :)

      Delete
  4. :yunk..cam ner nk background nim x cantik lorrr :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. yang sekarang pun da comel lorh syg .bunny gitu ! :) nak lagi cantik search kat google ke .

      Delete
  5. best kan lepak dgn kawan2..

    pantai mana tu, dear?

    ReplyDelete
  6. Swit gurlz, swit, blog, swit post ^^..

    ReplyDelete
  7. sha my heart : hehew :) pantai bachok,kelantan .

    ReplyDelete
  8. cik lulu :: omooo , thanks cik lulu comel^^

    ReplyDelete